• GRATIS VERZENDING
    binnen Nederland vanaf €75

  • +31 (0)46 -437 12 98
    Ma - Za: 9:30 - 18 uur

  • VEILIG BETALEN
    Via Ingenico

Privacy Policy

Beurskens Schoenmode, gevestigd aan Markt 104-106, 6191 JK Beek (L.), Tel.: +31 (0)46 -437 12 98, webstore@beurskens-schoenmode.nl, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

https://beurskens-schoenmode.nl/
Beurskens Schoenmode
Markt 104-106
6191 JK Beek (L.)
Tel.: +31 (0)46 -437 12 98
webstore@beurskens-schoenmode.nl

Roger Voncken is de Functionaris Gegevensbescherming van Beurskens Schoenmode Hij is te bereiken via info@beurskens-schoenmode.nl


Persoonsgegevens die wij verwerken

Beurskens Schoenmode verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@beurskens-schoenmode.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Beurskens Schoenmode verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Beurskens Schoenmode verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming

Beurskens Schoenmode neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beurskens Schoenmode) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Beurskens Schoenmode bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens > Tot account wordt opgezegd of na 30 dagen na aankoop
Adres >  Tot account wordt opgezegd of na 30 dagen na aankoop > Nodig voor facturatie en retourzendingen


Delen van persoonsgegevens met derden

Beurskens Schoenmode verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Beurskens Schoenmode blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@beurskens-schoenmode.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Beurskens Schoenmode zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beurskens Schoenmode wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Beurskens Schoenmode neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@beurskens-schoenmode.nl

Cookies

Een overzicht van onze verschillende cookies en de informatie die deze opslaan.

COOKIE nameCOOKIE omschrijving
CART De informatie uit uw winkelwagen.
CATEGORY_INFO Slaat de categorie informatie op zodat pagina's sneller ingeladen kunnen worden.
CURRENCY Uw ingestelde munteenheid
CUSTOMER Een versleutelde versie van uw klanten id in onze winkel.
CUSTOMER_AUTH Indicatie of u bent ingelogd.
CUSTOMER_INFO Versleutelde versie van de klantengroep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Klant segmentatie ID
EXTERNAL_NO_CACHE Een instelling indien cache is ingeschakeld.
FRONTEND Uw sessie ID op deze server.
GUEST-VIEW Biedt gasten aan om hun bestellingsinformatie te wijzigen.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die u heeft bezocht.
LAST_PRODUCT De meest recente producten die u heeft bekeken.
NEWMESSAGE Geeft aan of u een nieuw bericht heeft ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan indien cache mag gebruikt worden.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar de winkelwagen informatie.
STORE De taal die u heeft geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of een gebruiker toestemming geeft om cookies te gebruiken.
VIEWED_PRODUCT_IDS De laatste producten die u heeft bekeken.
WISHLIST Een versleutelde verzameling van uw verlanglijst.
WISHLIST_CNT Hoeveelheid in uw verlanglijst.